Banner | Streamer | Backdrop Pelbagai Jenis Sticker Kenderaan Dan Produk

Bisnes Kad Paling Murah






🌟  PROMOSI GILA JIMAT BELOM BERAKHIR!!!🌟 🌟
👍 Hanya RM75 sahaja anda mampu memiliki BISNES KAD yang WOW !!!
👍 Bukan 100 keping TAPI 1,000 Keping baq hang 😍 😍
👍 MAI order CEPATTTT!!! Sebelum Promosi tamat 😭
🌟

Kenapa kena order dengan kami???
Kad kami BERKUALITI   
DESIGN yang MENARIK dan TERBAIK masa kini 🌹 🌹
sekali pandang sudah TERPUKAU 😍 😍
Tunggu apa Lagi? HUBUNGI kami SEKARANG !!!!

LIKE | COMMENT | SHARE
OneTouch Printing
📱 : 011.1076.1091
📱 : 011.1076.1091
W : http://www.wasap.my/60195756133
W : http://www.wasap.my/60195756133

📩 : onetouchdigitalsolution@gmail.com
🔎 : https://onetouchdigitalsolution.blogspot.my

Promosi November Bisnes Kad RM6 SAHAJA

                 
🎁🎁🎁Promosi November Kembali Lagi !!!🎁🎁🎁
"KALI NI BTOL2 NK BG MURAH GILER"
1000 keping Bisnes Kad HANYA RM60 SAHAJA !!!

Tunggu Apa Lagi? Hubungi Kami SEKARANG !!!
LIKE | COMMENT | SHARE 
OneTouch Printing 
📱 : 010.320.0158
📱 : 010.320.0158
📱 : 011.1076.1091
📱 : 011.1076.1091

📩 : onetouchdigitalsolution@gmail.com
🔎 : onetouchdigitalsolution.blogspot.my

Slim Pizza Jitra Kedah

Alhamdulillah,
Selesai menyiapkan tempahan dari Syarikat SLIM PIZZA yang berlokasi di Jitra, Kedah.
Orang-orang Jitra boleh la pi rasa pizaa depa. Sedap wooo...

Eh.. lupa plak nak habaq apa yg depa tempah..
teloghat kedah plak..hehehhehe

  • Sticker untuk dilekatkan di peti ais rumah pelanggan
  • Flyers untuk promot lagi pizza depa
  • Kotak pizza untuk bungkus pizza
  • dan yang last kali, SIGNBORD depa pun kami buat...


Jadi klau ada sapa2 la kan nak order dengan kami,
 jangan malau-malu, anda boleh call atau whatsapp ja kami terus...
Berdezzzzzuuuuuppp kami balas.... :)

.
LIKE | COMMENT | SHARE 
📱 : 019.575.6133
📱 : 019.575.6133
📱 : 019.575.6133
📱 : 019.575.6133
📩 : onetouchdigitalsolution@gmail.com


Sticker Label Murah

KAMI MENERIMA TEMPAHAN STICKER LABEL 

PALING MURAH GILE DAN BERKUALITI !!!

TEMPAHAN UNTUK SELURUH MALAYSIA..

Sesuai untuk Packaging semua jenis permukaan.

Hubungi kami untuk tempahan dan pertanyaan.




Kami di Instagram


Kami sudah berada di INSTAGRAM !!!!

Harga Letterhead Murah



HARGA LETTERHEAD

Kuantiti 80gsm 100gsm
300 110 130
500 150 180
1000 190 200
2000 210 260
3000 270 320
4000 320 440
5000 420 505
6000 480 585

Kualiti terbaik dengan harga yang terbaik...
100% Bumiputera
Hubungi kami sekarang...
whatsapp / LINE / Telegram  :
019-5756133

Harga Kad Kahwin Murah

PROMOSI KAW-KAW !!!

Kad Kahwin Murah Dan Berkualiti
Kad Kahwin Murah Dan Berkualiti
Harga PROMOSI bagi kad kahwin lipat 2

300   keping     = 0.90 sen sekeping
500   keping     = 0.80 sen sekeping
1000 keping     = 0.50 sen sekeping
1500 keping     = 0.45 sen sekeping
2000 keping     = 0.40 sen sekeping

Boleh letak gambar, artwork sendiri pun boleh
Spefikasi kad Kahwin
Lipatan : 1 lipatan besar
Kertas : Art Card 260gsm(tebal)
Saiz : 4 inci x 6 inci
Warna : Warna Penuh Kad
Memang terbukti BERKUALITI & MURAH

*Harga tidak termasuk postage :)
 Harga PROMOSI bagi harga kad sekeping

300   keping    = 0.70 sen sekeping
500   keping    = 0.45 sen sekeping
1000 keping     = 0.26 sen sekeping
1500 keping     = 0.24 sen sekeping
2000 keping     = 0.22 sen sekeping

Boleh letak gambar, artwork sendiri pun boleh
Spefikasi kad Kahwin
Lipatan : sekeping mcm poskad
Kertas : Art Card 260gsm(tebal)
Saiz : 4 inci x 6 inci
Warna : Warna Penuh Kad
Memang terbukti BERKUALITI & MURAH

*Harga tidak termasuk postage :)

Design Kad Kawin boleh rujuk di sini

*PROMOSI INI SAH SEHINGGA 20 APRIL 2016


Kualiti terbaik dengan harga yang terbaik...
100% Bumiputera
Hubungi kami sekarang...
whatsapp / LINE / Telegram  :
019-5756133


Letterhead Murah


HARGA MURAH , LAGI BERKUALITI 

+ Simili Paper 80gsm
+ Hot Stamping
+ Free Design

Harga boleh rujuk di sini

Whatsapp : 019 575 6133
Email : onetouchdigitalsolution@gmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/onetouchdigitalsolution
Instashop : onetouchdigitalsolution

Follow by Email

ONE TOUCH DIGITAL SOLUTION